Boergondische Sferen

Genieten van mooi & lekker eten!

Workshop Sardijnse kazen

website banner 300 pixZo trots als wij Nederlanders zijn op onze koeien, zo trots zijn de Sardijnen op hun schapen. Het is niet voor niets dat 90% van alle Italiaanse schapenkaas door Sardijnse herders wordt gemaakt.
Echt niet alle schapenkaas smaakt hetzelfde. Maar, dat merk je alleen door te proeven, dat gaan we dus doen!

web IMG_6105_zps036cbd78Bij deze workshop maak je kennis met kazen die 2 maanden oud zijn tot kazen die al meer dan 2 jaar liggen te rijpen. Ook leer je het verschil waarom de ene kaas goed is om te schaven en waarom de andere kaas beter is om te raspen. Ook krijg je suggesties hoe je de kazen het beste kunt serveren.

Meedoen? Wil je zeker zijn van een plek voor deelname? Reserveer dan even. Dat doe je verderop op deze webpagina.

Over Aroma Sardo
De workshop wordt gegeven door Aroma Sardo. De mensen van dit bedrijf komen van SardiniĆ« en selecteerden voor jou de heerlijkste producten van hun prachtige eiland. Pecorino, worsten, wijnen, olijfolie, pasta en nog veel meer – je kunt het allemaal proeven en kopen bij AromaSardo.com.

web gift-sardo-luxe pakket 300 pixImport van familiebedrijven met hart voor product
De producten die je bij Aroma Sardo koopt, komen uitsluitend van kleine familiebedrijven, zo stimuleer je de lokale Sardijnse economie. Aroma Sardo gaat altijd voor producten die net dat beetje extra hebben. Dat is gelukkig vrij makkelijk te vinden op Sardiniƫ omdat producenten daar nog echt hart voor hun producten hebben.

Kosten
Aan deelname aan deze workshop zijn geen kosten verbonden. De workshop wordt gegeven bij de kraam van Aroma Sardo.

Tijden
Vrijdagmiddag 15.30 uur
Zaterdagmiddag 14.00 uur.