Boergondische Sferen

Genieten van mooi & lekker eten!

Workshop Koken met Karin

Koken met Karin op Boergondische Sferen 2014Lekker koken zonder pakjes en zakjes, dus zonder kant en klaar producten, dat kun jij ook. Doe mee met deze inspirerende kookworkshop van kookboekenschrijfster Karin Luiten.

Je maakt samen meerdere gerechten met gebruik van alleen maar verse producten of basisproducten (bijv. kruiden of kaas). Natuurlijk wordt er ook uitgebreid geproefd en proef je ook het kant en klare product uit de winkel.

Wat ga je maken? 
aardappelsaladeJe maakt, samen met de overige deelnemers van de workshop,  twee verschillende aardappelsalades met lokale aardappelen van de boer. Bereid ‘op z’n Russisch’ en ‘op z’n Italiaans’. Geheel volgens de interpretatie van Karin. Ze laat zien hoe je met hetzelfde basisingrediënt en verse kruiden twee compleet verschillend smakende salades kunt creëren. Een actieve workshop waar iedereen de handen uit de mouwen moet steken.

Ter vergelijking proef je kant-en-klare aardappelsalade uit de winkel.

Praktisch

De workshop duurt ongeveer een uur.
Tijden:
Vrijdag 11 juli 19.00 – 20.00 uur
Zaterdag 12 juli 14.30 – 15.30 uur deze workshop zit VOL!!!
Locatie: Keuken van B&B De Boerenstee (zie t.z.t. de plattegrond).

Deelname aan deze workshop is 5 euro p.p. Je kunt ter plekke reserveren bij de informatiestand van Boergondische Sferen.