Boergondische Sferen

Genieten van mooi & lekker eten!

Italiaanse proeverijen

salami van chocola - anneliesZin in de Italiaanse zomer? Schuif dan gezellig aan bij een van de proeverijen van Annelies Events en proef smaakvolle gerechten met  bijpassend Italiaans alcoholisch drankje. De thema’s zijn Dolce (zoet) of Aperitivo (hartig). Luister naar de leuke weetjes over de gerechten die je proeft, waarmee Annelies je meeneemt  naar de Italiaanse eet- en drinkcultuur.

Praktisch

De proeverijen duren maximaal 45 minuten en kosten slechts € 7,50 per persoon. Ze vinden plaats in de theeschenkerij op het terrein van Boergondische Sferen.

Workshop3Tijden
Vrijdag 15.30 uur (dolce), 20.00 uur (aperitivo)
Zaterdag 11.00 uur (dolce), 15.30 uur (aperitivo).

Aanmelden
Je kunt niet meer via de website reserveren. Ter plekke aanmelden kan nog wel, bij de kraam van Annelies, bij de theeschenkerij. Je betaalt ook rechtstreeks aan  haar.

Verheug je vast op het proeven van italiaanse hapjes met de prachtige namen als chocosalami;  tiramisu van baba al limoncello, baci salati  en crostini.

dugusti 300Annelies Events
Annelies van Annelies Events leerde de gerechten kennen toen zij in Italië woonde en daar passie ontwikkelde voor de Italiaanse eet- en drinkcultuur. Zij laat je graag kennismaken met deze specifieke Italiaanse gerechten door het organiseren van Italiaanse (kook)workshops.

Doe een workshop
Geïnspireerd geraakt door deze specifieke Italiaanse gerechten?  Dan kun je je tijdens Boergondische Sferen meteen inschrijven voor de workshops in de thema’s Dolce en Aperitivo die Annelies in september 2014 in de Boerenstee organiseert.