Boergondische Sferen

Genieten van mooi & lekker eten!

Organisatoren

De organisatie van Boergondische Sferen is in handen van de vriendinnen Clara van Ravenhorst en Betty van de Bunt. 

Betty van de Bunt en Clara van Ravenhorst hebben zin in de organisatie

Betty van de Bunt en Clara van Ravenhorst hebben zin in de organisatie

Clara van Ravenhorst
Clara is iemand die enorm kan genieten van smaakvol lokaal eten en prachtig of leuk serviesgoed erg waardeert. Ze woont in het mooie buitengebied van de Gelderse Vallei op een melkveebedrijf. Al 10 jaar runt ze daar De Boerenstee, waar je terecht kunt voor bed &breakfast, een groepsvakantie en vergaderingen. Bij de Boerenstee hoort ook theeschenkerij ‘De Uitrusting’. Deze biedt uitzicht op de met koeien bevolkte weilanden van haar man. Bij De Uitrusting kunnen passanten het hele jaar door genieten van huisgemaakt gebak of lekkere lunches en brunches.

Eerdere zomerse fairs
Clara organiseerde van 2004 tot en met 2006 met succes 3 kleinschalige zomerse fairs rond Bed & Breakfast De Boerenstee. De fairs trokken steeds meer bezoekers waardoor het bijna uit zijn jasje groeide. Clara besloot er na de succesvolle derder fair mee te stoppen.
In 2007 is De Boerenstee uitgebreid met de Liniehutten, een grote ontmoetingsruimte  ‘De Liniedijk’ en Theeschenkerij De Uitrusting. Hiermee zijn de mogelijkheden compleet om een groots evenement neer te zetten. Ook omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar leuke uitstapjes in eigen land,  was  in 2013 de tijd rijp voor een professioneel opgezet, groots evenement. De dames van De Uitrusting verzorgen een belangrijk deel van de catering op het evenement. In 2014 vindt de tweede editie plaats van deze zomerse fair, op 11 en 12 juli.

Betty van de Bunt
Betty is communicatieadviseur, tekstschrijver en fotograaf. Creatie is haar passie. Zo maakte ze deze website, de teksten ervan en een deel van de foto’s. Voor dit evenement verzorgt ze de PR en marketing. Ze is geboren en getogen op het platteland, en vindt het geweldig om gasten te laten beleven hoe mooi het zomerse platteland is. Z terras uitrusting P1000499

 Foto: Uitzicht bij theeschenkerij De Uitrusting