Boergondische Sferen

Genieten van mooi & lekker eten!

Petra Brugman wint cakewedstrijd

Petra Brugman heeft de Boergondische Cakewedstrijd 2014 gewonnen. Met haar ‘Boergondische chocolade-beetjes-cake met bietjes roomkaasfrosting’ was zij volgens de jury¬†een overtuigende winnaar .

_MG_0077 winnende cake 580

Winnaar Petra Brugman IMG_2642 300De winnares was zelf niet aanwezig tijdens de prijsuitreiking. Petra fietste namelijk mee met de Culinaire Tour Groene Vallei. Een fietstocht die zij gewonnen had door onlangs de beste taart te bakken bij een taartbakwedstrijd in Amersfoort.

Jury cakewedstrijdTien inzendingen
Er waren tien inzendingen voor de Boergondische cakewedstrijd. De jury, bestaande uit Nederlands populairste culinaire blogster Karin Luiten, Kritische cakeproever Kees van Ravenhorst en meneer Jansen, bakprofessional van Torta Delisioza, had de moeilijke taak de lekkerste cake aan te wijzen. Deze opdracht werd in opperste concentratie uitgevoerd, getuige de foto van de jury in actie.

Prijswinnaars
De derde prijs ging naar Rudie Veldhuizen met een verrassende courgettecake. De tweede prijs, een bon voor een overnachting in B&B de Boerenstee, ging naar Evelien Verduijn voor haar recept voor wortelmuffins. De winnaars kregen hun prijzen uitgereikt door de eierkoningin en eierprinses van Scherpenzeel.

Vermelding in Trouw
Petra krijgt een diner voor 2 personen aangeboden in restaurant Het Begin (Scherpenzeel) plus vermelding in de culinaire blog van Karin Luiten in Trouw, en ook nog een kookboek van deze schrijfster.
De organisatie dankt alle inzenders voor hun deelname!!