Boergondische Sferen

Genieten van mooi & lekker eten!

Nieuw evenement in Utrecht

Januari 2012.  Op 19 en 20 juli vindt op het buitengebied tussen Scherpenzeel en Woudenberg een nieuw, smaakvol evenement plaats. Mede-organisator Betty van de Bunt: ‘Als je nu al uitkijkt naar lange, zwoele zomeravonden waarop je heerlijk buiten tafelt met je vrienden, kom je op Boergondische Sferen  helemaal in de juiste stemming’.

Mooi gestylde tafels
Clara van Ravenhorst is bij uitstek een fan van lekker en mooi eten. Ze geniet enorm van maaltijden die met aandacht gemaakt zijn en van mooi gestylde tafels. Het is dan ook niet vreemd dat uit haar hoofd het idee ontsproten is voor Boergondische Sferen.

Samen met vriendin Betty van de Bunt is Clara volop in de weer om het evenement een heerlijke invulling te geven. Voor fotograaf en buitenmens Betty is het een geweldig klus, omdat zij graag iedereen laat beleven hoe je kunt genieten van het zomerse platteland.

De Uitrusting
Clara is eigenaar van Bed & Breakfast ‘De Boerenstee’ en theeschenkerij ‘De Uitrusting’, in het buitengebied van Woudenberg. Clara organiseerde al eerder met succes 3 kleinschalige fairs die steeds meer bezoekers trokken. Dat deed ze destijds in samenwerking met Monique van Donkelaar van Atelier Luchtenstein. Omdat het evenement uit zijn jasje dreigde te groeien, stopten  Clara en Monique ermee.
In 2007 zijn de recreatiemogelijkheden rond De Boerenstee flink uitgebreid. Tel daarbij op de toegenomen belangstelling voor uitstapjes in eigen land en voor producten die met liefde gemaakt zijn: de tijd is rijp voor dit grootse evenement.

Z terras uitrusting P1000499

Boergondische Sferen vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli 2013, en is daarmee een perfecte start van de zomervakantie!

Foto: Uitzicht van Theeschenkerij de Uitrusting

Geef een reactie