Boergondische Sferen

Genieten van mooi & lekker eten!

In 2015 geen Boergondische Sferen

Het jaar 2015 wordt een jaar zonder Boergondische Sferen. De organisatie kijkt terug op twee prachtige edities, met veel enthousiaste bezoekers. Toch komt er in 2015 geen Boergondische Sferen met name omdat het event een enorme tijdsinvestering van de 2 organisatoren vraagt, die zij in 2015 liever in andere activiteiten stoppen.

Eind 2015 gaat de 2-koppige organisatie, bestaande uit Clara van Ravenhorst (eigenaar De Boerenstee) en Betty van de Bunt (eigenaar Communicatie PoweR)  in conclaaf en beslist dan of er een Boergondische Sferen 2016 komt. En zo ja, dan willen ze zeker nieuwe elementen aan het event toevoegen die het nog meer onderscheidend maken ten opzichte van andere evenementen. Zoals daar bijvoorbeeld in 2014 waren de kookdemonstraties van culinair blogster Karin Luiten, de melksalon waar bezoekers de smaakverschillen van melk uit de regio konden proeven en een cakewedstrijd.

Als Boergondische Sferen in 2016 doorgaat, is een ding al duidelijk: er zijn sponsors nodig en mede-organisatoren. Vernieuwende activiteiten zijn ook welkom. Belangstelling of ideeën? Mail alsjeblieft, wij zijn blij met alle reacties.

web melksalon _MG_9797

Karin Luiten op Boergondische SferenEierkoningin en eierprinsesweb  bloemen proeven C Betty van de Bunt_MG_9992Koekjes decoreren op Boergondische Sferen

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto’s:
- Melk proeven bij de Melksalon,
- Karin Luiten signeert haar boeken,
- Eierkoningin en eierprinses op bezoek,
- Cabaretgroep laat bloemen proeven,
- Kleine kunstenaar met zelf gedecoreerde koekjes.