Boergondische Sferen

Genieten van mooi & lekker eten!

Mooi

Mooi servies en sfeerspullen voor rond de eethoek

servies Froukjes handbeschilderde schaaltjesLekker eten smaakt nog beter als het opgediend is op een sfeervolle tafel. Daarom biedt Boergondische Sferen alles voor de mooiste tafelopmaak. Vrolijke, hippe serviezen, tijdloze, stijlvolle evergreens op serviesgebied en kandelaars, tafellakens etc.  Je zult op het evenement ongetwijfeld bijzondere spullen ontdekken. Want je ontmoet hier eigenaren van webwinkels die deze keer hun online winkel omzetten in een echt winkeltje! Ook zijn er veel aanbieders van handgemaakte spullen, dus veel unieke spullen te koop.

Vintage
De ‘struiners’ onder ons komen ook aan hun trekken. Want je kunt origineel vintage servies aanschaffen. Op het terrein is namelijk een grote kringloopwinkel voor het goede doel. Wees er op tijd bij, want op=op. Ook kom je allerlei handige keukenhulpjes tegen en mooie ‘buiten eten’ hebbedingetjes.

Ben je benieuwd naar de aanbieders van mooie, eetgerelateerde spullen? Kijk dan naar het overzicht van het mooie aanbod van de (web)winkels die je zoal kunt ontmoeten op Boergondische Sferen.

Kunst
Hoe mooi kan lekker eten zijn? Je kunt het zien op de expositie met schilderijen en fotografie van mensen uit de regio. Jouw kunst hier exposeren? Er is nog ruimte beschikbaar, laat ons maar weten waarmee je wilt exposeren!

Servies compilatieFoto’s: Froukjes servies (boven), English Blend (links), Rice (rechtsonder).