Boergondische Sferen

Genieten van mooi & lekker eten!

Pop-up diner

Hier lees je de informatie over het pop-up diner 2014. In 2015 komt er geen diner in het weiland. Mogelijk in 2016 wel.

Lijkt het je heerlijk om je op een mooie zomerdag te laten verwennen met een oogstrelend diner in de buitenlucht? Dat kan! Op Boergondische Sferen staan op vrijdagavond tafels voor je klaar in het weiland en krijg je een smaakvol driegangen diner geserveerd. Vakantiestemming verzekerd! Vlak naast de dinertafels staan de Green Eggs en de tafel waar de kok de gerechten bereidt, zodat je de kunst af kunt kijken.

Diner in het weiland Boergondische SferenMocht het regenachtig weer worden, dan worden er partytenten geregeld of wordt het diner verplaatst naar de theeschenkerij, waar je overigens ook een mooi uitzicht hebt over de Boergondische Markt en de weilanden.

WijnandKookt
Wijnand van den Ham van WijnandKookt is een jonge, gepassioneerde kok.  Je kunt er zeker van zijn dat het  diner met  met passie en plezier voor je wordt klaargemaakt!

Tijd
Het diner vindt eenmalig plaats op vrijdagavond 11 juli 2014. Aanschuiven kan vanaf 18.30 uur, het eerste gerecht wordt om 19.oo geserveerd.

Prijs
Het diner heeft 3 gangen en kost  € 25,- voor 3 gangen. Voor een glas wijn (afkomstig van een van de wijnaanbieders op Boergondische Sferen) betaal je 3 euro per glas.

Menu

Brood met tapanades en boter

***
Gerookte zalm met zoetzure groentes

***
Entrecote en sukade (rundvlees van blaarkopkoe)
gegrilde groentes

***
Chocolade taartje van de Big Green Egg met rood fruit