Boergondische Sferen

Genieten van mooi & lekker eten!

Lekker

Boergondisch betekent: Bourgondisch genieten rond de boerderij, met een overdaad aan heerlijke smaken. Of je nu van hartig of zoet houdt, van wijn of bier of van puur sap, je zult altijd slagen met de menukaart van Boergondische Sferen. Hieronder tref je een korte samenvatting.

BBQ_3 Betty vd BuntHartig
Lekkere tapashapjes, kwaliteitsvlees, bijzondere kazen: je komt het allemaal tegen op Boergondische Sferen. 

Zoet
Voor de liefhebbers van zoete lekkernijen is er huisgemaakte taart en gebak. Chocoladefreaks komen niets te kort: er is chocoladegebak en chocoladeijs. Natuurlijk vind je pure jam en honing uit de streek.

Dranken
We hebben supergezond vers sap voor je, je haalt het bij de leuke smoothiefiets. Liefhebbers van alcoholische dranken kunnen bekende wijnkenners ontmoeten en hun wijnkeuzes proeven.

Pop-up diner
Een pop-up diner in het weiland, hoe bijzonder is dat? Geniet van een bijzonder weids uitzicht en een verrukkelijk menu, aan een lange tafel in het weiland. Beleef 100% vakantie in eigen land.
Het pop-up diner in het weiland was een groot succes in 2013, en op vrijdagavond 11 juli 2014 stonden de tafels weer klaar on het weiland. Na het voorgerecht moesten de deelnamers verhuizen naar het Theehuis, omdat er een regenbui komst was. Dit mocht de pret niet drukken: de deelnemers waren weer heel enthousiast over het hele gebeuren.

Proeven
Natuurlijk kun je allemaal smaken ontdekken. Wijn, bloemen, kaas, cake-pops, gebak, ingemaakt fruit: bij meerdere kramen en winkeltjes kun je een reeks producten proeven.

Het complete aanbod
De lijst met aanbieders van lekkers wordt lekker lang. Nieuwsgierig naar wat er allemaal te proeven en te smullen valt? Zoet compilatie 2Kijk bij ons aanbod!